02633424244
مهرشهر، بلوار شهرداری، خیابان ۱۰۹
گریل کردن چیست؟ مزایا و خواص آن

گریل کردن چیست؟ مزایا و خواص آن

درابتدا باید بدانیم گریل کردن به چه معناست گریل به سیخ کشیدن یا کباب کردن انواع گوشت ویا سبزیجات گفته می شود. که معمولا بر روی ذغال یا گاز صورت می گیرد.این روش پخت به خصوص برای گوشت‌ها، مرغ، ماهی، سبزیجات و حتی نان مناسب است. گریل یک روش پخت غذا است که در آن حرارت مستقیم از زیر یا روی غذا اعمال می‌شود و به خاطرعطر و طعم خاص آن و بوی دودی که غذا به خود گرفته بسیار جذاب و مورد پسند اکثریت می باشد.

هنگام گریل کردن حرارت از بالا ساطع می شود و هنگام سرخ کردن حرارت از پایین منتقل می شود. در هر دو روش وقتی که لایه نازکی از گوشت یا مرغ یا ماهی همراه با سبزیجات پخته می شود نتیجه خوبی می گیرید. در زمان تکه کردن گوشت باید به این نکته توجه کنید که که لایه ضخیمی از گوشت را گریل نکیند چون بیرون آن می سوزد و داخلش خام می ماند.همچنین گریل کردن راهی سالم برای پختن است چون چربی آن می سوزد و خوراکی کم چرب ولی با طعم مناسب خواهید داشت. در این مقاله شما را با گریل کردن، مزایا و خواص آن آشنا می کنیم.

بیشتر بخوانید: معرفی انواع استیک

۱. آماده کردن مخلفات

برای مزه دار کردن گوشت و یا فیله مرغ می توانید با استفاده از مواد مناسب و چند ترفند ساده طعم خوب گوشت کبابی و گریل شده را چند برابر بهتر کنید که تاثیر زیادی در طعم و مزه غذا بعد از پخت دارد. به طور کلی استفاده از مواد و طعم دهنده های مختلف بستگی به سلیقه و مزاج شما دارد.معمولا زعفران، آبلیمو،فلفل، روغن زیتون ، آویشن موادی هستند که در بیشتر موارد استفاده می شود. نمک و روغن دو ماده اصلی برای طعم گوشت می باشد که اضافه کردن نمک زمان خاص خود را دارد و باعث نرم کردن گوشت کبابی می شود. برای این که نمک جذب گوشت شود لازم است حداقل ۴۰ دقیقه قبل از کباب کردن به گوشت نمک بزنید و اگر دوست دارید گوشت آبدار باشد هنگام کباب کردن نمک را روی سطح گوشت بپاشید.

۲. خواباندن گوشت

اگربه دنبال یک طعم بسیار دلپذیرتربرای گوشت خود هستید می توانید گوشت را در مواد دلخواه یک شب تا صبح بخوابانید تا گوشت طعم مواد را به خود گرفته و هنگام پخت وگریل شدن بهترین طعم و عطر را تجربه کنید. موادی مانند روغن زیتون که باعث لطافت غذا شده، سیر یا پودر سیر، آب لیموو زعفران که طعم دهنده های بسیار خوبی می باشند. زمانی که می خواهید گوشت را از مواد خارج کنید و گریل کنید بهتر است گوشت را خشک کنید به دلیل اینکه چیزی از آن چکه نکند و باعث شعله کشیدن نشود. با درست کرن سس های مخصوص و دلخواه خود (گوجه فرنگی، خردل، پیازو سرکه) می توانید گوشت بریان شده را ازحالت خشکی دربیارید و لذت با سس های مختلف را تجربه کنید.

۴. اجاق را تمیز کنید

این خیلی مهم است که با یک اجاق تمیز کار خود را شروع کنید. می توانید از یک برس سیمی استفاده کنید تا باقی مانده کباب قبلی را از اجاق خود پاک کنید تا در طعم بریانی شما اشکالی پیش نیاید. اما اگر بلافاصله بعد ازپخت و گریل شدن غذا اجاق را تمیز کنید چون گرم است بسیار راحت تر خواهد بود. به خصوص اگر اگر از سسی شیرین استفاده می کنید باید حتما این کار را انجام دهید.

۳. زمان پخت

برای اینکه گریل کردن به خوبی صورت گیرد، باید دمای گریل را کنترل کنید. مثلاً قبل از اینکه گوشت را روی گریل قرار دهید باید مطمئن شوید که به اندازه کافی گرم شده و دمای مناسبی دارد. معمولاً در هنگام گریل کردن سه نوع حرارت وجود دارد که به عنوان حرارت بالا، حرارت متوسط رو به بالا و حرارت متوسط شناخته می‌شوند. قبل از قرار دادن مواد غذایی دمای گریل باید متوسط باشد.

زمان پخت انواع گوشت، استیک و سبزیجات باهم متفاوت است بلکه به ضخامت گوشت، نرمی و لطافت و اینکه از قبل نیمه پخت شده یانه بستگی دارد. و باید به این نکته توجه کرد تا پخت یا همان گریل شدن به خوبی انجام پذیرد.

گریل کردن

بیشتر بخوانید: بهترین رستوران در کرج

مزایای گریل چیست؟

تجربه طعم منحصر به فرد
همه ما عاشق یک غذا با طعم منحصر به فرد هستیم. گریل به شما این امکان را می‌دهد که غذاها را با یک طعم دیگر بپزید. زمانی که گوشت یا سبزیجات بر روی گریل قرار می‌گیرند، طعم دود به آن‌ها می‌چسبد و یک تجربه مطبوع را ارائه می‌دهد.

پخت سریع و کم هزینه

استفاده از گریل نه تنها زمان پخت را کاهش می‌دهد بلکه می‌تواند هزینه‌ های انرژی نیز را کاهش دهد. گریل ها غذا را با سرعت بالایی می پزند و زمان آماده سازی غذا را بسیار کاهش می دهند.

گرما و دمای کنترل شده

یکی از مزایای بزرگ گریل، کنترل دقیق دما و گرما است. این امکان را به شما می‌دهد که دمای مورد نظر خود را برای هر نوع غذا تنظیم کنید. این ویژگی به شما اطمینان می‌دهد که غذاهای شما همیشه در دمای بهینه پخته می‌شوند.

سلامتی بیشتر

پخت غذاها بر روی گریل، یکی از راه‌های سالم‌ تر برای آماده‌ سازی غذاها است. چربی‌های اضافی از گوشت خارج می‌شوند و غذاها کمترین مقدار روغن و چربی را جذب می‌کنند.و به حفظ مواد مغذی و به شما این امکان را می‌دهد که سبک‌ تر و سالم‌ تر بپزید. در مقایسه با سرخ کردن، چربی و کالری غذاهای گریل شده به میزان قابل توجهی کمتر است.

تنوع در غذاها

از گریل برای پخت مختلف غذاها می‌توانید استفاده کنید. از گوشت‌های قرمز گرفته تا ماهی و حتی سبزیجات، همه را می‌توانید بر روی گریل خود بپزید و به تنوع طعمی غذاهای خود برسید.

تفریح و ارتباط اجتماعی

استفاده از گریل یک موقعیت ایده‌ آل برای گردهمایی دوستان و خانواده است. در فضای باز با هم نشستن ولذت بردن ازغذاهایی که خودتان بر روی گریل آماده کرده‌اید، لحظاتی خاص را برای شما به ارمغان می‌آورد. گریل هم چنین فرصتی برای فرار ازآشپزخانه و لذت بردن از فضای بیرون فراهم می کند.

مشاهده منو ماژورل

نتیجه گیری

استفاده از گریل برای پخت و پز غذاها نه تنها تجربه‌ ای لذت ‌بخش ایجاد می‌کند بلکه با مزایای سلامتی و اجتماعی نیز همراه است. از تجربه طعم منحصر به فرد گوشت‌ها تا کنترل دمای دقیق، گریل‌ها یکی از ابزارهای ضروری برای علاقمندان به هنر آشپزی محسوب می‌شوند. بنابراین، اگر در نظر دارید یک گریل برای خود تهیه کنید، این تصمیم ممکن است یکی از بهترین تصمیمات شما باشد.

نوشته های مرتبط
یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.فیلد های مورد نیاز علامت گذاری شده اند *

برای تغییر این متن بر روی دکمه ویرایش کلیک کنید. لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است.