02633424244
مهرشهر، بلوار شهرداری، خیابان ۱۰۹
معرفی ۱۰ رستوران معروف دنیا

معرفی ۱۰ رستوران معروف دنیا

برای بسیاری از افراد رستوران گردی یک نوع تفریح به حساب می آید. رستوران گردی در کشورهای مختلف می تواند به آشنایی بهتر با فرهنگ آن کشورها کمک کند. از این رو می توان رستوران گردی را یکی از جاذبه‌های گردشگری محبوب در بین توریست‌ها معرفی کرد. در ماژرول می خواهیم شما را با ۱۰ رستوران معروف دنیا آشنا کنیم پس اگر به دنیای طعم‌ها و مزه‌ها علاقه‌مندید پیشنهاد می کنیم ادامه این مقاله را از دست ندهید.

رستوران ال سلر دِ کن روکا (El celler de can Roca ) در اسپانیا

سه برادر روکا به نام‌های جوزف، جوردی و جون در سال ۱۹۸۶ تصمیم به افتتاح رستورانی در اسپانیا گرفتند که سال‌ها بعد در سال ۲۰۱۵ از طرف مجله رستوران به عنوان بهترین رستوران جهان شناخته شد. از همان ابتدای آغاز به کار رستوران ال سلر د کن روکا تا همین امروز، غذاهای محلی و سنتی کاتالان به شیوه‌ای کاملا نوآورانه به مشتریان خود عرضه می‌ شود.

یکی از شگفتی‌های نوآورانه منوی این رستوران غذایی به نام جهان (El Mon) است. حتما از خودتان می‌ پرسید غذایی به نام جهان اصلا وجود ندارد؟ یا در بشقاب غذای جهان قرار است چه چیزی گذاشته شود؟ اما جالب است که بدانید گارسون فانوس کاغذی را پیش رویتان باز می‌ کند. درون این فانوس کاغذی، پنج تکه از غذاهای معروف پنج کشور مکزیک، موراکو، چین، کره جنوبی و ترکیه گذاشته شده است. شما با چشیدن غذای جهان شانس این را خواهید داشت که تکه‌های کوچکی از فرهنگ آن پنج کشور را امتحان کنید.

رستوران ال سلر دِ کن روکا (El celler de can Roca ) در اسپانیا

رستوران نوما ( Noma ) در دانمارک

یک رستوران لوکس و مجلل در شهر کپنهاگ تا کنون توانسته است توجه بسیاری از گردشگران را به خودش جذب کند. این رستوران که تا سال ۲۰۱۳ میلادی توانسته بود در ۳ دوره متوالی عنوان بهترین رستوران جهان را در مجله رستوران کسب کند، در سال ۲۰۱۳ این عنوان را از دست داد و یک سال بعد با پیشرفتی چشمگیر به طور مجدد در جایگاه خود ایستاد. جالب است که این رستوران در یک انبار قدیمی صید نهنگ ساخته شده و با توجه به تاریخچه مغازه و موقعیت خاص جغرافیایی از آشپزان چیره دست و نوآور برای طبخ غذاهای دریایی اسکاندیناوی بهره گرفته است.

رستوران نوما ( Noma ) در دانمارک-min

رستوران میرازور (Mirazur) در فرانسه

این رستوران اگرچه در ساحل ازور در شهر منتون واقع شده است اما آشپزهای ماهر و نوآوری دارد که فقط به طبخ غذاهای آرژانتینی می پردازند. آشپزهای ماهر و البته گران قیمت این رستوران با ترکیب‌های نوآورانه‌ای از چغندر، نمک، پوسته و کِرِم خاویار، تخم مرغ، ماهی دودی، مارماهی و فندق می توانند غذاهایی با طعم های فوق العاده خلق کنند که تا مدت‌ها در خاطرتان بماند.

رستوران Mirazur

بیشتر بخوانید: بهترین کافه در کرج

رستوران سنترال (Central) در پرو

این رستوران اگرچه در ساحل ازور در شهر منتون واقع شده است اما آشپزهای ماهر و نوآوری دارد که فقط به طبخ غذاهای آرژانتینی می پردازند. آشپزهای ماهر و البته گران قیمت این رستوران با ترکیب‌های نوآورانه‌ای از چغندر، نمک، پوسته و کِرِم خاویار، تخم مرغ، ماهی دودی، مارماهی و فندق می توانند غذاهایی با طعم های فوق العاده خلق کنند که تا مدت‌ها در خاطرتان بماند.

رستوران سنترال (Central) در پرو

رستوران آرزاک (Arzak) در اسپانیا

در شهر سن سباستین، یک پدر و دختر رستورانی با فضایی دنج و صمیمانه را مدیریت می کنند. رستوران خوان ماری آرزاک با عرضه ترکیب‌های نوآورانه‌ای از تکنیک‌های مدرن و دستورهای آشپزی سنتی خود را به یکی از نوابغ دنیای طعم و مزه‌ها تبدیل کند. به همین خاطر بسیاری از توریست‌ها برای چشیدن غذاهای متنوع این رستوران به شهر سن سباستین سفر می کنند تا خاطره یک طعم فراموش نشدنی را در ذهنشان ثبت کنند.

رستوران آرزاک (Arzak) در اسپانیا-min

رستوران لدبری (The Ledbury) در انگلیس

یک سرآشپز استرالیایی اصل در شهر لندن رستورانی براساس طعم و مزه‌های خاص و خلاق بنا کرده است. برت گراهام عقیده دارد که فضای رستورانش با باقی رستوران‌های لندن هیچ تفاوتی ندارد بلکه تمایز اصلی در طعم و مزه‌هایی است که این رستوران سعی دارد به بهترین متدها عرضه کند. این سرآشپز که شکارچی ماهری هم هست، با شکار پرندگان وحشی و طبخ آن‌ها با سبزیجات توانسته تا بهترین طعم‌های غذاهای گوشتی را ارائه دهد.

رستوران لدبری

بیشتر بخوانید: بهترین رستوران در کرج

رستوران زیر آب ایتا ( Ithaa Restaurant ) در مالدیو

احتمالا نام ونیز که شهر زیر آب معروف است را بارها شنیده‌اید اما جالب است که بدانید یک رستوران در شهر آلیف دهال با ابتکاری بر اساس این موضوع توانسته رستورانی در زیر آب را تشکیل دهد. این رستوران که بیش از ۱۶ پا پایین‌تر از سطح دریا قرار دارد، ۱۴ مهمان را در یک چرخش ۱۸۰ درجه‌ای در دل خود جا می‌ دهد و با ارائه چشم اندازی زیبا از اقیانوس هند، مشتریان خود را به چشیدن غذاهای گوشتی مانند حلزون فلفلی، انواع استیک دعوت می‌ کند.

رستوران زیر آب ایتا ( Ithaa Restaurant ) در مالدیو-min

رستوران فرابنفش (Ultraviolet) در چین

برای عاشقان خلاقیت و نوآوری که در جهان بیشمارند، رستورانی در شهر شانگهای چین بنا شده که به گفته آشپزش می تواند طعم یک شام واقعی را ارائه دهد. پائول پریت، آشپز فرانسوی تبار رستوران فرابنفش خودش را در سال ۲۰۱۲ تاسیس کرد و فضای رستوران را به صورتی طراحی کرد که با نمایشی حیرت انگیز و تجملی از رنگ‌ها، نورها و موسیقی و نمایش نام غذاها بر روی میز برای گردشگران خارجی جذاب و نوآورانه باشد.

رستوران فرابنفش (Ultraviolet) در چین-min

رستوران بژ (Beige) در ژاپن

یک آشپزی فرانسوی تبار به نام آلن دوکاس در سال ۲۰۰۴ رستورانی با فضای مدرن و مینیمال اما در عین حال لوکس را در شهر توکیو بنا نهاد. هدف او از ساخت این رستوران، ارائه غذاهای فرانسوی با ترکیبی از سبزیحات فصلی ژاپنی بود و به دلیل طبخ غذاهایی نوآور براساس پیوند دو کشور فرانسه و ژاپن، در کمترین زمان به یکی از محبوب‌ترین رستوران‌های توکیو تبدیل شد.

رستوران بژ

رستوران گاگان (Gaggan) در تایلند

رستوران گاگان که در شهر بانکوک قرار دارد در سال‌های اخیر میزبان گردشگران زیادی از سر تا سر جهان بوده است. این رستوران در چهار دهه اخیر توانسته عنوان بهترین رستوران آسیایی را از آن خودش کند. گاگان آند، سرآشپز ماهر این رستوران توانسته با ارائه منویی با ۲۵ عنوان استیک با طعم‌های متفاوت و استثنایی هزاران مشتری از سراسر جهان را شیفته مهارتش بکند. پس اگر به تایلند سفر کردید، یادتان نرود سری به این رستوران لوکس هم بزنید.

رستوران گاگان
نوشته های مرتبط
یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.فیلد های مورد نیاز علامت گذاری شده اند *

برای تغییر این متن بر روی دکمه ویرایش کلیک کنید. لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است.