02633424244
مهرشهر، بلوار شهرداری، خیابان ۱۰۹
معرفی انواع املت

معرفی انواع املت

اگر بخواهیم صبحانه ای بی نظیر به شما معرفی کنیم؛ بدون قطع آن صبحانه املت است. املت در ایران به صورت سنتی با گوجه فرنگی و تخم مرغ طبخ می شود. اما آیا می دانستید در دنیا املت های فوق العاده خوش طعم و حرفه ای داریم که با دستورهای مختلفی طبخ می شود؟ برترین املت های خوشمزه در هر کشوری به روش خود آن کشور درست می شود که تنها شباهتشان در ماده اصلی آن یعنی تخم مرغ است.

این غذای کلاسیک تا قرن ها جزو اصلی وعده های غذایی در سرتاسر جهان بوده است. تنوع این غذا به گونه ای است که هر ذائقه ای را راضی می کند. به طور کلی می توان گفت دنیای املت حد و مرزی ندارد. در این مقاله قصد داریم تعدادی از املت های جذاب و خوشمزه را معرفی کنیم.

املت فریتاتا

املت فریتاتا (Frittata) یکی از برترین املت های خوشمزه و پرطرفدار است. این املت ایتالیایی طعم و مزه ای مطابق ذائقه ایرانیان دارد. فریتاتا به علت سادگی، یکی از غذاهای اصلی و مهم مردمان ایتالیا محسوب می شود. در مواد اولیه این املت تخم مرغ، گوشت، سبزیجات، پنیر و پاستا به چشم می خورد. شاید در نگاه اول شبیه به کوکو باشد؛ اما تفاوت آن در این است که املت فریتاتا باید در فر پخته شود. برای درست کردن آن از هر موادی که دم دست دارید می توانید استفاده کنید. می توانید از انواع سبزیجات، انواع گوشت، سوسیس یا بیکن استفاده کنید.

اگر می خواهید از گوشت برای این املت استفاده کنید؛ آن را از قبل بپزید. سیب زمینی ها را به صورت نگینی خرد و سرخ کنید. درون تابه ای پیاز ها را جداگانه سرخ و قارچ را به آن اضافه کنید. در مرحله بعد ذرت و گوجه را اضافه کنید و به خوبی تفت دهید. سپس گوشت و سیب زمینی را اضافه و مواد را به خوبی مخلوط کنید. تخم مرغ را در تمامی قسمت ها پخش کنید و اجازه دهید به خوبی بپزد. در نهایت روی سطح آن را با پنیر پیتزا بپوشانید و درون فر قرار دهید که پنیر آب و طلایی شود. در زمان سرو از سبزیجاتی مانند گوجه، ریحان، جعفری و سس قرمز غافل نشوید.

فریتاتا

املت بروکلی

اگر می خواهید مواد مغذی وعده صبحانه خود را افزایش دهید؛ این املت هوشمندانه ترین انتخاب خواهد بود. کلسیم موجود در این کلم برای رشد استخوان ها، دندان ها و عضلات مفید است؛ بنابراین املت بروکلی برای کودکان هم مناسب خواهد بود. این املت دستور ساده ای دارد و به راحتی می توانید آن را داخل خانه درست کنید.

قبل از شروع کلم بروکلی، تخم مرغ، گوجه گیلاسی، کره، فلفل و نمک را آماده کنید. در ابتدا کلم بروکلی را در ابعاد کوچک خرد کنید. درون ظرفی تخم مرغ ها را همراه نمک و فلفل خوب هم بزنید. کره را درون تابه ای مناسب آب کنید و کلم بروکلی را کمی تفت دهید. گوجه های گیلاسی را نصف و به تابه اضافه کنید. پس از اینکه سبزیجات نرم شدند؛ مخلوط تخم مرغ را به طور یکسان روی آن ها بریزید. درب تابه را برای ۲ دقیقه ببندید که املت آماده شود.

املت زیتون

اگر از خوردن صبحانه های تکراری خسته شده اید؛ برای تنوع به شما یکی از برترین املت های خوشمزه را پیشنهاد می دهیم. املت زیتون در کنار طعم فوق العاده از خواص بسیاری هم برخوردار است. مهم ترین فایده مصرف زیتون در صبحانه، درمان بیماری های گوارشی است. همچنین زیتون می تواند به پاکسازی روده، معده، کبد و صفرا کمک شایانی کند.

برای داشتن بشقاب املت زیتون، به روغن یا کره، پیاز خرد شده، سیر له شده، زیتون، تخم مرغ و ادویه نیاز دارید. کره را درون تابه آب کنید و پیاز را تفت دهید. سیر له شده و زیتون ها را بیافزایید و چند دقیقه تفت دهید. تخم مرغ ها را شکسته و درون کاسه ای هم بزنید. نمک و فلفل را به ترکیب تخم مرغ ها اضافه کنید و روی مواد تفت داده شده بریزید. در نهایت وقتی تخم مرغ ها سفت شدند؛ آن را درون ظرفی زیبا بریزید و تزئین کنید. برای املت زیتون به عنوان دورچین می توانید از ریحان، گوجه گیلاسی و خیارشور استفاده کنید.

املت زیتون

املت اسفناج

املت اسفناج مناسب ترین انتخاب برای افرادی است که از انواع غذاهای رژیمی و خوشمزه لذت می برند. این املت بین المللی نسبت به سایر برترین املت های خوشمزه کالری کمی دارد. همچنین به دلیل داشتن اسفناج و تخم مرغ سرشار از آهن و فیبر است. این غذا علاوه بر صبحانه به عنوان ناهار یا شام هم انتخاب می شود.

در ترکیبات اولیه این املت موادی مانند تخم مرغ، کره، برگ اسفناج، قارچ، پنیر، نمک و ادویه های گوناگون دیده می شود. برای داشتن املت اسفناج ابتدا قارچ را به قطعات کوچکی خرد کنید و با کره تفت دهید. سپس اسفناج ها را اضافه کنید و تا حدی تفت دهید که کمی نرم و آبشان کشیده شود. تخم مرغ ها را درون ظرفی شکسته و تا یکدست شدن کامل هم بزنید. ادویه ها را به تخم مرغ ها اضافه و مخلوط کنید؛ سپس به طور یکسان روی قارچ و اسفناج بریزید. کمی که تخم مرغ ها سفت شدند پنیر را به صورت نگینی روی آن بریزید. اجازه دهید املت خودش را کامل بگیرد و تکه های پنیر آب شود. در نهایت املت را به ظرف مورد نظر خود منتقل و سرو کنید.

املت بیکن

یکی از صبحانه های کاملی که با خوردن آن انرژی مورد نیاز برای یک روز عالی را کسب خواهید کرد؛ املت بیکن است. برای کودکانی که علاقه ای به خوردن وعده صبحانه ندارند، این املت می تواند حسابی اشتهابرانگیز باشد. این خوراک علاوه بر صبحانه در وعده های ناهار، شام یا میان وعده هم گزینه مناسبی خواهد بود.

برای تهیه این املت به تخم مرغ، کره، قارچ، بیکن، نمک و فلفل نیاز دارید. مقداری کره را درون تابه آب کنید و بیکن ها را به خوبی تفت دهید. مراقب باشید دو طرف بیکن ها به خوبی سرخ و رنگشان عوض شود. تخم مرغ ها را درون کاسه ای بشکنید و هم بزنید که از لختگی خارج شود. قارچ ها را درون یک تابه دیگر تفت دهید و به بیکن ها اضافه کنید. تخم مرغ ها را با ادویه ترکیب و روی تابه بیکن ها بریزید. املت خود را با هر سبزیجاتی که می پسندید سرو کنید.

املت بیکن

بیشتر بخوانید: معرفی انواع برگر

املت گوجه فرنگی

بدون شک یکی از برترین املت های خوشمزه، همراهی گوجه فرنگی و تخم مرغ است. این املت محبوب ترین صبحانه در بین ایرانیان شناخته می شود. برای تهیه این خوراک به تخم مرغ، روغن، گوجه فرنگی، نمک و فلفل نیاز دارید.

برای شروع لازم است گوجه فرنگی ها را رنده کنید. سپس آن ها را درون تابه ای مناسب بریزید که آب آن بخار شود. در همین حین باید ادویه ها را اضافه کنید که به خرد گوجه ها بروند. تفت دادن گوجه ها را تا زمانی ادامه دهید که آب آن کاملا خشک شود. مقداری روغن به تابه اضافه و گوجه ها را به خوبی سرخ کنید. حال تخم مرغ ها را به گوجه ها اضافه کنید و تا یکدستی کامل مواد هم بزنید. پس از چند دقیقه املت گوجه آماده است و می توانید با سبزی های معطر سرو کنید. برای این که مدت زمان تهیه املت را کاهش دهید از رب گوجه فرنگی به جای پوره آن استفاده کنید.

املت کینوا

کینوا به عنوان منبعی از پروتئین و کربوهیدرات هم برای کودکان و هم برای بزرگسالان شناخته می شود. این دانه ارزشمند سرشار از آمینواسیدها، ویتامین ها، کلسیم، آهن، پتاسیم و فسفر است. اگر از رژیم خاصی تبعیت می کنید؛ این مهم را بدانید که هر فنجان کینوا معادل ۲۴ گرم پروتئین و ۱۲ گرم فیبر است.

برای تهیه این املت مغذی به کینوا، تخم مرغ، قارچ، روغن یا کره، نمک و فلفل نیاز دارید. کینواها را باید در ظرفی با دو برابر آب بجوشانید. قارچ ها را با کره درون تابه ای تفت دهید. آب کینوا را خشک و به قارچ ها اضافه کنید. تخم مرغ را با ادویه های دلخواه هم بزنید که از لختگی درآید. مخلوط تخم مرغ را در تابه کینوا بریزید و صبر کنید خود را بگیرد. به این خوراک می توانید با توجه به ذائقه خود بادمجان، پیاز و گوجه فرنگی اضافه کنید.

املت کینوا

مشاهده منو ماژورل

در نهایت

املت غذای بسیار ساده ای است که در انواع مختلف با طعم های گوناگون آماده می شود. برترین املت های خوشمزه در تمام دنیا از ایران گرفته تا مکزیک طبخ می شوند. بنابراین روش های مختلفی برای تهیه آن وجود دارد. ماژورل با بهترین املت های ایرانی و فرنگی آماده خدمت به مشتریان خود است. سرآشپز این رستوران برای طبخ املت های خود از دستور منحصربه فردی استفاده می کند و قادر خواهد بود طعم های جادویی را خلق کند. یکی از بهترین ویژگی های ماژورل امکان سرو غذا در محیط باز است. بنابراین شما می توانید دورهمی های خانوادگی و دوستانه خود را در این فضا برگذاری کنید.

نوشته های مرتبط
یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.فیلد های مورد نیاز علامت گذاری شده اند *

برای تغییر این متن بر روی دکمه ویرایش کلیک کنید. لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است.