02633424244
مهرشهر، بلوار شهرداری، خیابان ۱۰۹
طرز تهیه میگو سوخاری

طرز تهیه میگو سوخاری

میگو سوخاری یکی از غذاهای لذیذ دریایی است که علاقه‌مندان خاص خودش دارد. این غذا به دلیل نوع خاص طبخش کمتر در بین سفره های ایرانی دیده می‌شود و بیشتر این غذا را در منوی رستوران‌ها می‌توان دید.

اما شما می‌توانید با استفاده از دستور تهیه میگو سوخاری ماژورل این غذای خوشمزه را به راحتی در آشپزخانه خود تهیه کنید .

بیشتر بخوانید: باغ رستوران کرج

مواد لازم برای تهیه میگو سوخاری برای ۴ نفر

  • میگو پاک شده: ۶۰۰ گرم
  • تخم مرغ: ۲ عدد
  • سیر:۵ حبه
  • آرد سفید:۱ لیوان
  • آرد سوخاری:۱ لیوان
  • آبلیمو:۳ قاشق غذاخوری
  • روغن سرخ کردنی:۱ لیوان
  • نمک و فلفل سیاه: به اندازه دلخواه
میگو سوخاری

مرحله اول

برای تهیه میگو سوخاری ابتدا میگوها را تمیز کرده و در صورت استفاده از میگوهای پاک شده فقط لازم است رگ سیاه پشت آنها را خارج کنید. برای خارج کردن رگ سیاه یک برش کوچک بر روی میگو زده و با نوک یک چاقوی تیز و نازک آنها را خارج کنید.دقت کنید که برای تمامی میگوها این کار را انجام دهید. سپس میگوها را شسته و آبکشی کرده و آب اضافی آنها را بگیرید.

مرحله دوم

در این مرحله میگوها را طعم دار می‌کنیم. برای این منظور میگوها را در یک کاسه بزرگ ریخته و سیرها را خرد کرده و به همراه آبلیمو، نمک و فلفل سیاه به کاسه اضافه می‌کنیم. برای اینکه میگوها خوب طعم‌دار شوند و مزه به خوردشان برود آنها را زیر و رو کنید تا حسابی به مواد داخل کاسه آغشته شوند . مواد طعم‌دهنده را به طور یکنواخت بر روی تمام نقاط میگوها پخش کنید.

مرحله سوم

در این مرحله میگوها را همراه با موادی که به آن آغشته شده اند را می توانید درون یک ظرف در بسته بگذارید و در یخچال قرار دهید. اگر ظرف مناسب نداشتید می‌توانید روی کاسه ای که میگوها در آن قرار دارند را یک سلیفون بکشید. این کار برای این است که میگوها حسابی طعم دار شوند.میگوها باید حدود ۲ تا ۳ ساعت درون یخچال بمانند.

مرحله چهارم

بعد از اینکه میگوها را از یخچال خارج کردید باید کمی منتظر بمانید تا دمای آن ها با دمای محیط یکی شود.در زمانی که منتظر هستید میگوها هم دمای محیط شوند در دو کاسه جداکانه آرد سفید و آرد سوخاری را می‌ریزید و همچنین تخم مرغ‌‌‌ها را نیز در ظرف جداگانه بشکنید. سپس میگوها را ابتدا درون آرد سفید بغلتانید و بعد درون ظرف تخم مرغ فرو ببرید و بعد از آن بر روی آرد سوخار بغلتانید.

مرحله پنجم

یک ظرف گود که نه خیلی بزرگ باشد و نه خیلی کوچک انتخاب کنید و مقداری روغن مخصوص سرخ کردنی درون آن بریزید. سپس ظرف روغن را بر روی شعله متوسط قرار دهید تا حسابی داغ داغ شود. توجه داشته باشید که برای سرخ کردن میگوها باید در روغن غوطه‌ور شوند.

مرحله ششم

میگوها را درون ظرف روغن داغ بریزید و منتظر بمانید تا طلایی رنگ شوند.برای اینکه میگو روغن کمتری به خود بگیرد بهتر است بعد از خارج کردن میگو آن‌ها را بر روی یک دستمال تمیز قرار دهید تا روغن اضافی میگوها گرفته شود. اکنون می‌توانید سسی که قبلا آماده کرده اید را به آن‌ها اضافه کنید

بیشتر بخوانید: بهترین رستوران در کرج

طرز تهیه سس میگو سوخاری

برای تهیه سس مخصوص میگو سوخاری و مصرف آن همراه غذایتان می‌توانید به این دستور عمل کنید:

مواد لازم برای تهیه سس میگو سوخاری

  • ۱ قاشق غذایی سویا سس
  • ۲ قاشق غذاخوری سس فلفل تایلندی

روش تهیه:

در یک کاسه کوچک ۱ قاشق غذاخوری سویا سس را ریخته و سپس ۲ قاشق غذاخوری سس فلفل تایلندی را افزوده و با هم مخلوط کنید.در مقابل هر قاشق سوس سویا ۲ قاشق سس تایلندی اضافه کنید.

حالا می‌توانید این سس را به میگوهای سوخاری اضافه کنید یا جداگانه جهت مصرف در کنار میگوها قرار دهید.

در صورتی که سس فلفل تایلندی در دسترس نباشد می‌توانید از گزینه جایگزین زیر استفاده کنید:

گزینه جایگزین:

۱ قاشق غذاخوری پاپریکا

۱ قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک

۲ قاشق غذاخوری سس کچاپ

مواد جایگزین را با هم مخلوط کنید و مانند دستور فوق سس را به میگوهای سوخاری اضافه کنید یا جداگانه در کنار میگوها برای استفاده قرار دهید( زیرا ممکن است شخصی تندی فلفل را دوست نداشته باشد). همچنین سس تارتار نیز گزینه دیگری است که می‌توانید جهت تهیه سس میگو سوخاری از آن استفاده کنید.

بیشتر بخوانید: انواع روش های پخت ماهی

میگو سوخاری با ماءالشعیر

اضافه کردن ماءالشعیر به میگو سوخاری یک روش جالب برای بهبود طعم و بافت میگوها است. برای این منظور نصف فنجان ماءالشعیر کلاسیک به میگوها در زمان طعم‌دار کردنشان اضافه کنید. این عمل باعث می‌شود که میگوها دارای بافت تردتر و لذیذتر شوند. حتماً به این نکته توجه کنید که در اضافه کردن ماءالشعیر زیاده روی نکنید زیرا این ممکن است باعث شود میگوها در هنگام سرخ کردن از هم بپاشند.

مشاهده منو ماژورل

سخن آخر

میگو سوخاری یکی از غذاهای لذیذ دریایی است که طرفداران خاص خودش را دارد. برای طبخ بهتر این غذا از روغن سرخ کردنی استفاده کنید و همچنین حواستان باشد که به خوبی با موادی که به آن اضافه کرده‌اید مخلوط شده باشند و در نهایت سرو آن همراه سس مخصوص ترکیب معرکه‌ای خواهد شد.

نوشته های مرتبط
یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.فیلد های مورد نیاز علامت گذاری شده اند *

برای تغییر این متن بر روی دکمه ویرایش کلیک کنید. لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است.