02633424244
مهرشهر، بلوار شهرداری، خیابان ۱۰۹
طرز تهیه سس سیر

طرز تهیه سس سیر

سس سیر به عنوان یک چاشنی ساده، در بسیاری از فرهنگ ‌ها و مناطق مختلف جهان، به ویژه در مناطق مدیترانه ‌ای، به طور مستقل توسعه یافته است. نمی توان منشا دقیق سس سیر را به یک شهر خاص نسبت داد چون مواد تشکیل دهنده این سس بسیار ساده و در دسترس است.( سیر، روغن، نمک ، آبلیمو) هرمنطقه با توجه به سلیقه و مواد موجود تغییراتی در دستور تهیه سس سیر ایجاد کرده است. این معجون خوشمزه از پیتزا و ساندویچ گرفته تا انواع کباب و سالاد، می تواند مزه و طعمشان را به طرز شگفت انگیزی بهبود ببخشد.

می ‌توان گفت که این چاشنی خوشمزه در طول تاریخ در بسیاری از فرهنگ‌ ها و مناطق مختلف جهان به طور مستقل توسعه یافته و به یکی از محبوب ‌ترین چاشنی‌ های جهان تبدیل شده است.

طرز تهیه سس سیر خانگی

سس سیریک انتخاب بسیارعالی برای خوردن با غذاهای داغ است. سس سیریکی از چاشنی های پرطرفداراست که همه دوست دارند. به خاطر طعم قویی که در ترکیبات دارد. در زیرمی توانید دستوری آسان برای تهیه دستورالعمل سس سیر پیدا کنید.

 معروف ترین طرز تهیه سس سیر خانگی

سس سیر با مایونز

در زیر دستور تهیه سس سیر مایونزرا آموزش می دهیم که به خاطر طعم تند آن بسیارمحبوب است. نه تنها به عنوان پیش غذا مصرف می شود، بلکه سسی خوب برای گوشت، ماهی و سبزیجات است.

مواد لازم

  • مقداری نمک
  • ۱عدد تخم مرغ
  • ۶ حبه سیر ۱۰۰ گرم
  • ۱فنجان روغن ۱۵۰ میلی لیتر
  • نصف لیمو فشرده ۵۰ میلی لیتر
  • ۴/۱قاشق چایخوری ۳ گرم
  • ۴/۱قاشق چایخوری 

طرز تهیه:

سیر را پوست و له کنید سپس عصاره لیمو را اضافه کرده و ترکیب کنید و تخم مرغ و نمک فلفل و خردل را اضافه کنید. دراین مرحله روغن را اضافه کنید تا بافت مایونز را به دست اورید.

طرز تهیه سس سیر

بیشتر بخوانید: منوی صبحانه ماژورل 

سس سیر کباب شده

طرز تهیه : سیرسرخ شده طعم بهتری ازپخته شده آن می دهد و با سیب زمینی های سرخ شده آماده می شود و دیگر با تخم مرغ تهیه نمی شود. و به عنوان سس برای هر نوع پروتئین یا گیاهی خوب است.

مواد لازم:

  • پیازچه به عنوان تزیین
  • نمک
  • فلفل به مقدار لازم
  • ۱ فنجان خامه ترش
  • ۲عدد بوته سیر
  • نصف فنجان روغن زیتون

طرز تهیه: قسمت پایین سیر را ببرید و حبه سیر را بدون پوست کردن رها کنید. سپس نمک و روغن را به سیر بزنید و با فویل آلومینیومی بپیچید و فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید. و بعد سیر را حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بگذارید تا سفت و کباب شوند. بعد از خنک شدن سیرها را پوست کرده و سپس نمام مواد تشکیل دهنده را به جزپیازچه را هم بزنید تا خامه ای شود و در اخر پیازچه را خرد کرده و به عنوان تزیین استفاده کنید.

طرز تهیه سس سیر با ماست

دستور این سس از دستورمایونزسنتی سالم تر می باشد چون از ماست درست می شود و بسیار خوش مزه است.

 مواد لازم

  • ۴ حبه سیر خرد شده ۵۰ گرم
  • ماست طعم دار طبیعی، ۱۵۰ گرم
  • عصاره ی لیمو ۵۰ گرم
  • جعفری بنا به سلیقه

طرز تهیه: سیررا له کنید یا مخلوط کن یا رنده و عصاره لیموترش را اضافه کنید و سپس ماست و جعفری خرد شده را میکس کنید.

سس سیر لبنانی

مواد لازم:

  • ماست یونانی یک پیمانه
  • سیر چند حبه
  • نعناع خشک یک قاشق چای‌ خوری
  • آب لیمو یک قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون دو قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل به میزان دلخواه

طرز تهیه: در ابتدا سیر را رنده یا ریز خرد کنید و تمام مواد را در یک ظرف مخلوط کرده و به خوبی هم بزنید تا یکدست شوند. می توانید برای تهیه سس سیر لبنانی با طعم تند تر، می ‌توانید از فلفل قرمز استفاده کنید حالا سس را حداقل به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قراردهید تا طعم ها به خوبی با هم ترکیب شوند.

سس سیر

طرز تهیه سس سیر مخصوص پیتزا

سس سیر، یکی از محبوب ‌ترین سس‌های همراه پیتزا است که می ‌تواند طعم پیتزای شما را به طرز شگفت‌ انگیزی بهبود بخشد. برای تهیه سس سیر مخصوص پیتزا، به مواد اولیه ساده و کمی زمان نیاز دارید.

مواد لازم:

  • سیر چند حبه (بسته به میزان دلخواه)
  • روغن زیتون به مقدار لازم
  • پنیر پارمزان رنده شده به مقدار دلخواه
  • پودر سیر به مقدار دلخواه
  • پودر پیازبه مقدار دلخواه
  • نمک و فلفل سیاه به مقدار دلخواه
  • آب لیمو ترش به مقدار دلخواه
  • سبزیجات خشک دلخواه (مثل شوید، جعفری)

طرز تهیه: حبه‌ های سیر را پوست کنده و ریز خرد کنید در روغن زیتون سیر خرد شده را تفت دهید تا طلایی رنگ شود سپس سیر تفت داده را به همراه پنیر پارمزان، پودر سیر، پودر پیاز، نمک، فلفل و آب لیمو در یک ظرف مخلوط کنید.

در این مرحله برای طعم بهتر، می ‌توانید سبزیجات خشک دلخواه خود را نیز به مخلوط اضافه کنید. اگر می ‌خواهید سس سیر شما غلیظ ‌تر باشد، می ‌توانید از پنیر پارمزان بیشتری استفاده کنید یا کمی پنیرخامه ای به آن اضافه کنید. برای نحوه استفاده ازسس سیر برای پیتزا می ‌توانید سس سیر را روی خمیر پیتزا بمالید و سپس مواد دلخواه خود را روی آن قرار دهید و یا پس از پخت پیتزا هنگام سرو بر روی آن ریخته و نوش جان کنید بستگی به ذائقه شما دارد.

 

نکات مهم برای تهیه سس سیر

  • تازگی مواد: برای تهیه سس سیر خوشمزه، از مواد تازه استفاده کنید.
  • میزان سیر: میزان سیر را بر اساس ذائقه خود تنظیم کنید.
  • روغن: می ‌توانید از روغن زیتون، روغن کنجد یا روغن کانولا استفاده کنید.
  • عطر و طعم: برای افزودن طعم‌ های مختلف به سس سیر، می ‌توانید از ادویه‌ های دیگری مانند پودر کاری، پاپریکا یا زنجبیل استفاده کنید.
  • سس سیر با طعم سیر بیشتر: اگر دوست دارید طعم سیر در سس شما غالب باشد، می ‌توانید مقدار سیر را بیشتر کنید.
  • سس سیر با طعم آجیلی: برای اضافه کردن طعم آجیلی به سس، می ‌توانید از بادام زمینی آسیاب شده یا گردو خرد شده استفاده کنید.
  • سس سیر با طعم دودی: برای ایجاد طعم دودی، می‌توانید از کمی دود مایع استفاده کنید.

در نهایت امیدواریم این دستورات و نکات گفته شده درباره سس سیر کاربردی و مفید بوده و از تهیه آن ها لذت ببرید. سس سیر یک چاشنی بسیار متنوع و پرکاربرد است که می ‌توانید آن را با توجه به ذائقه خود تهیه کنید. با کمی خلاقیت، می توانید انواع سس سیرهای خوشمزه و متفاوت را درست کرده و از طعم بی‌نظیر آن‌ها لذت ببرید. سس سیر را در ظرف دربسته و در یخچال نگهداری کنید.

نوشته های مرتبط
یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.فیلد های مورد نیاز علامت گذاری شده اند *

برای تغییر این متن بر روی دکمه ویرایش کلیک کنید. لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است.