املت دنور یک غذای صبحانه معروف در ایالات متحده آمریکا است. این املت اولین بار در شهر دنور کلرادو، درست شد، که نامش را از این شهر گرفته است. اما امروزه در سراسر ایالات متحده و حتی در سراسر جهان شناخته شده و مورد علاقه ی بسیاری از افراد برای صبحانه یا وعده ی غذایی دیگر استفاده می شود. درست کردن این غذای خوشمزه بسیار ساده و متنوع می باشد. تجربه ی خوردن این املت و خوشمزگی آن باعث می شود تا به یکی از املت های مورد علاقه تان تبدیل شود. در این مقاله طرز تهیه املت دنور را به شما آموزش می دهیم.
بیشتر بخوانید: معرفی انواع املت ها
مواد لازم برای املت دنور
این املت بسیار سریع درست می شود مواد لازم برای تهیه آن عبارتند از تخم مرغ، پیاز، فلفل دلمه ، ژامبون، روغن یا کره، پنیر چدار،نمک و فلفل ، که دردستور این غذا نسبت به سلیقه خود می توانید مواد و خوراکی های دیگری مانند قارچ ، سبزیجات وحتی مرغ یا انواع سس را اضافه کنید.
مراحل تهیه املت دنور
مواد اولیه مورد نیاز را آماده کنید.اگرسعی کنید تازه ترین مواد غذایی را استفاده کنید هم مواد مغذی را بدنتان جذب می کند هم غذای خوشمزه تر و سالم تری میل می کنید.
در مرحله اول باید روغن یا کره را در ماهی تابه ریخته تا گرم شود سپس پیاز، فلفل دلمه ، را تف داده و به ترتیب ژامبون و ادویه و مواد مورد نظر را ریخته تا باهم مخلوط و پخته شوند.
سبزیجات و ژامبون را بعد از پختن داخل ظرف دیگری بریزید.
در مرحله اول باید روغن یا کره را در ماهی تابه ریخته تا گرم شود سپس پیاز، فلفل دلمه ، را تف داده و به ترتیب ژامبون و ادویه و مواد مورد نظر را ریخته تا باهم مخلوط و پخته شوند.
در این مرحله باید تخم مرغ ها را بپزید کره را در تابه ریخته و پس از ذوب شدن کره، تخم مرغها را اضافه کنید.
وقتی کنارههای تخم مرغها شروع به جمع شدن کردند، با دقت با استفاده از یک کاردک لبهها را کمی بالا آورده و تابه را کمی کج کنید تا زرده تخم مرغ در مرکز جمع شود. این کار را در اطراف املت تکرار نمایید. نباید املت از وسط خیلی نازک شود و اگر خیلی سریع دارد می پزد حرارت را کم نمایید.
نمک و فلفل را اضافه کنید و روی آن را با پنیر بپوشانید. در را روی تابه به مدت ۱ دقیقه بگذارید تا زمانی که پنیر ذوب شود.
سبزیجات پخته شده و ژامبون را روی تخم مرغ ها قرار دهید. از یک کاردک استفاده کنید و آن را با دقت زیر لبه املت بچرخانید تا املت خراب نشود.طرف نرم املت را از مواد پر کرده و سپس دو طرف برشته تخم مرغ را برگردانید تا مواد را بپوشاند. این املت با سس تند ویا سالسا بسیار خوشمزه میشود.
بیشتر بخوانید: بهترین کافه رستوران مهرشهر
املت دنور صبحانهای جذاب و مقوی
این صبحانه سرشار از ویتامین و سالم و جذاب، گزینه ای عالی برای کودکانی است که وعده ی صبحانه را با بی میلی می خورند چون این تنوع باعث می شود تجربه ای متفاوت را امتحان کنند. ترکیب سبزیجات همراه پنیر دارای کلسیم خوبی است که برای بدن کودکان حائز اهمیت می باشد پس با خیالت راحت این املت ساده و مفید را برای کودکانتان درست کنید و از اشتیاق آن ها از خوردن صبحانه لذت ببرید.
املت دنورسرشار از ویتامین
این املت به دلیل داشتن تخم مرغ و انواع سبزیجات دارای پروتئین و ویتامین های مختلفی است مانند
و مواد معدنی مثل آهن ، روی ، منیزیم که هر کدام از آن ها برای سیستم ایمنی وA، B، C، K
وسلامت بدن بسیارمفید است. املت دنور ارائه دهنده انرژی بسیارعالی برای آغاز روزاست. که با تهیه مواد و سبزیجات تازه می توان این بهره وری را بیشتر کرد.
بیشتر بخوانید: باغ رستوران در کرج
پخت املت دنور در فر
در این روش باید مواد را داخل قالب یا ظرفی ریخته و در فر بگذارید. به صورتی که اول قالب را چرب کرده و تخم مرغ را بهم بزنید و در ظرف بریزید سپس مواد را به طور مخلوط روی تخم مرغ بریزید، وبعد ریختن پنیر چدار یا پیتزا آن را به مدت ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید تا بپزد.
مشاهده منو ماژورل
فوت و فنهای طرز تهیه املت دنور
در درست کردن املت دنورحتما از تابه نچسب استفاده کنید.
می توانید مواد تخم مرغ را دو نیم کنید و یکبار نیمی از آن را ریخته و زمانی که خودش را گرفت مواد را ریخته سپس نیم دیگر تخم مرغ را بریزید و در تابه را بگذارید تا پخته شود.
اگر به دنبال طعمی دلپذیر هستید با اضاه کردن کمی پودر سیر و آویشن این صبحانه بین المللی را خوشمزه تر کنید.
به جای پنیر چدار از پنیر پیتزا هم می توانید استفاده کنید.
املت دنور می تواند یک پیش غذا و یک صبحانه کامل، حتی شام و نهار محسوب شود.
این غذای ساده و خوشمزه برای وقتی که حوصله یا فرصت کافی ندارید انتخاب بسیار مناسبی است و همه از طعم آن لذت خواهند برد.