02633424244
مهرشهر، بلوار شهرداری، خیابان ۱۰۹
خوشمزه ترین و معروف ترین غذاهای خیابانی دنیا

خوشمزه ترین و معروف ترین غذاهای خیابانی دنیا

غذاهای خیابانی از دیرباز به عنوان منبع تغذیه ای سریع، ارزان و خوشمزه برای مردم در سراسر جهان بوده اند. در سال های اخیر، شاهد افزایش محبوبیت چشمگیر این نوع غذاها در سطح جهانی هستیم. جهانی شدن و افزایش سفرها، مردم را با فرهنگ ها و غذاهای مختلف آشنا کرده است. به طور کلی غذاهای خیابانی با ارزان بودن و در دسترس بودنشان فرصتی عالی برای چشیدن طعم های جدید و تجربه ی فرهنگ های مختلف را به مردم می دهد.

غذای خیابانی ایتالیا  کالزون

کالزون غذایی در ایتالیا است که به پیتزای رولی معروف است.این غذا در ابتدا درناپل پخت شده و کم کم در تمام نقاط ایتالیا رواج یافته است. مواد تشکیل دهنده این غذا از خمیر گرفته تا همه ی مواد داخلی آن همه شبیه پیتزا هستند. سبزیجات، موزارلا، ریکوتوو پنیر پارمزان مواد موجود در این غذا هستند و مانند پیتزا مواد آن قابل تغییر و سلیقه ای می باشد.

فوکاسیا غذای ایتالیایی

با دیدن فوکاسیا بی ‌شک به یاد بیسکوئیت‌ های خاطره‌ انگیز ترد و نمکی خواهید افتاد، به دلیل اینکه این غذا شباهت زیادی به این بیسکوئیت‌ها دارند. فوکاسیا نام نوع خاصی از نان است که در خیابان‌های ایتالیا پخت می‌ شود. آرد حاوی گلوتن بالا ، روغن، نمک، آب و مخمر مواد اولیه این نان هستند.این نان در تنورهای سنگی پخته می شود که روی آن کمی روغن زیتون و مواد طعم دهنده ای جهت خوش طمع و خوش عطر شدن آن می ریزند.

غذای خیابانی ایتالیا کالزون

بیشتر بخوانید:   انواع پیتزا  | انواع پاستا

کرپ غذای خیابانی فرانسه

فرانسه شهر نان و شیرینی‌ها، غذای خیابانی خوشمزه‌ ای به نام کرپ دارد. بافت این نان بسیار لطیف و بیشتر  محبوب کودکان است. این نان همراه با شکلات سرو می‌ شود و کودکان هم که عاشق شکلات هستند. البته کرپ در کانادا و بلژیک هم پخته می‌ شود. اما امتحان کردن کرپ در فرانسه تجربه ‌ی لذت‌ بخشی خواهد بود.

سوکا غذای خیابانی فرانسه

سوکا یک غذای خیابانی مشهوردیگری در فرانسه است. این غذا که پنکیکی از آرد نخود چی است به عنوان یک میان وعده و یا پیش غذا سرو می شود.این غذا را با مواد مختلفی مثل پنیر، سبزیجات، سس ها و چاشنی ها میل کرد. یکی ازدلایل محبوبت این غذا خوشمزه گی و در عین حال سریع آماده شدن آن است. اگر به فرانسه سفر کردید حتما سوکا را امتحان کنید.

غذای خیابانی گرجستان خاچاپوری

خاچاپوری غذایی خوش ‌طعم و عالی است که هم در رستوران ‌ها و هم در خیابان‌ های این کشور سرو می ‌شود. غذایی سنتی و محبوب از گرجستان، که نام آن برگرفته از دو کلمه “خاچو” به معنی “پنیر” و “پوری” به معنی “نان” است، برای پخت این غذا بعد از تهیه خمیر که معمولا مانند همه ی خمیر های نان می باشد روی آن را از پنیر پر می کنند و تخم مرغ را روی مواد می کشند و خمیر را مانند جلد کمی پیچ می دهند و سپس در تنور گذاشته و بعد از پخت به مشتریان تحویل می دهند.

ریشه ی خاچاپوری به قرون وسطی در گرجستان باز می گردد.  در آن زمان، این غذا به عنوان غذای اصلی مردم روستایی و عشایر به شمار می رفت و از مواد ساده و در دسترس مانند نان، پنیر و تخم مرغ تهیه می شد. خاچاپوری به مرور زمان به محبوبیت بیشتری دست یافت و به عنوان غذایی ملی در گرجستان شناخته شد.

 کباب چاپلی غذای خیابانی پاکستان

این غذا از لحاظ ظاهر شباهت زیادی به کتلت ایرانی دارد ولی مواد اولیه آن و دستور پختش متفاوت می باشد. برای تهیه این غذا در ابتدا گوشت را آماده و درون آن را با آرد، پیاز، تخم مرغ، گوجه،زنجبیل، گشنیز،فلفل سبز، و ادویه های مختلف پرکنید. و مواد را خوب مخلوط کرده و ورز دهید سپس در روغن سرخ کرده و سرو نمایید.

  چوآن غذای خیابانی چین

در واقع همه کباب ها شامل دسته غذاهای خیابانی می شوند. چوآن کبابی مخصوص است که در خیابان‌ های چین پخته می‌ شود. چوآن از تکه های گوشت که به سیخ چوبی کشیده شده است و نمک و فلفل به آن اضافه می کنند تهیه می شود. این کباب را پس از پخته شدن درون سس مخصوصی به نام ساسامه می غلتانند و سپس آماده سرو می باشد. این غذا به سادگی درست می شود ولی بسیار خوش طعم و پرطرفدار است. این کباب را در روغن هم می توان سرخ کرد.

چوآن غذای خیابانی چین

بیشتر بخوانید: معرفی انواع سبک های پیتزا 

کوری ورست غذای خیابانی آلمان

کوری ورست، نام سوسیس سرخ شده در اروپا است.این سوسیس که همراه با کاری فراوان تهیه می‌ شود به عنوان یک میان وعده یا غذای سبک سرو می شود و معمولا با نان، سیب زمینی سرخ کرده و یا سالاد کلم ترش میل می شود. کوری ورست غذایی محبوب است و به عنوان یکی از نمادهای آشپزی خیابانی این کشور شناخته می شود. شاید باید این غذا را در آلمان تجربه کنید تا نظرتان به کل عوض شود.

تاکو غذای مکزیکی

 بدون شک یکی ازپرطرفدارترین غذاهای سنتی ومحبوب در آمریکای لاتین تاکوی مکزیکی است.این غذای ساده اما فوق العاده خوشمزه، ترکیبی از نان ذرت ترد (تورتیلا – Tortilla) است که با گوشت، سبزیجات، سس و انواع چاشنی ها پر می شود. تاکو را می توانید در غرفه های خیابانی به شکل های مختلف، از کباب پزهای سیار گرفته تا وانت های رنگا رنگ، پیدا کنید.

این غذا به عنوان صبحانه، ناهار، شام یا حتی میان وعده سرو می‌شود و در رستوران‌ها، کافه ‌ها، غرفه‌ های خیابانی و حتی در خانه ‌ها پخته و میل می‌شود. تاکو به عنوان نمادی از فرهنگ و آشپزی مکزیک، در جشن‌ها و مراسم مختلف نیز جایگاه ویژه‌ ای دارد.

پاستل غذای خیابانی برزیل

پاستل که به عنوان پیراشکی یا کلوچه نیز شناخته می‌شود، یکی از غذاهای محبوب و پرطرفدار در خیابان‌های برزیل است.  این غذا یک نوع خمیر تردی دارد که با موادی مثل گوشت، پنیر، مرغ و سبزیجات و حتی میوه پر می شود و سپس سرخ می شود. این غذا اگرداغ و تازه میل شود بسیارخوش مزه و دلپذیر می باشد. امروزه پاستل تنوع بسیار زیادی در برزیل دارد و انواع طعم های منحصر به فردی را می توان تجربه کرد و لذت برد.

آلوچات غذای خیابانی در کشورهای جنوب آسیا

 آلوچات غذای خیابانی در کشورهای جنوب آسیا

آلوچات غذایی بسیار خوشمزه و عالی مربوط به جنوب آسیا یعنی کشورهای هند و پاکستان است. اگربه غذاهای تند و پر ادویه علاقه دارید حتما این غذا را تجربه کنید. چرا که آلوچات غذایی پراز ادویه‌ های تند و تیز است. این خوراکی ترد و خوشمزه با سیب زمینی سرخ شده، نخود، پیاز، گشنیز، چاشنی های تند و سس های متنوع، طعمی منحصر به فرد و دلچسبی دارد.

 آرپا غذای خیابانی کلمبیا و ونزوئلا

آرپا نانی با ترکیب بسیارعالی ازآرد ذرت و شیر با طعم لطیف و خوشمزه ای است که مردم کلمبیا و ونزوئلا بسیار طرفدار این نان هستند و به عبارتی می توان گفت آرپا پای ثابت سفره آن ها می باشد. داخل نان را با گوشت ، تخم مرغ، گوجه، پنیرو سالاد پر می کنند که بسیار خوش طعم می شود.

آرپا دوبل، نوع دیگری از این نان است که برای نان ‌های ساندویچی مورد استفاده قرار می‌ گیرد.

بانژوپنگ غذای خیابانی کره جنوبی

بانژوپنگ یک شیرینی خوشمزه، به شکل ماهی است. این شیرینی خوش‌ طعم از آرد، شیر، تخم مرغ و کره تهیه می‌ شود. بعد از مخلوط کردن این مواد، خمیری به دست می‌ آید. سپس این‌ خمیر را در قالب‌ هایی با طرح ماهی و جنس فلزی می‌ ریزند. به همین راحتی بانژوپنگ شما آماده می‌ شود. پانژوپنگ را می توان در تابه و یا گریل سرخ کرد.

نوشته های مرتبط
یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.فیلد های مورد نیاز علامت گذاری شده اند *

برای تغییر این متن بر روی دکمه ویرایش کلیک کنید. لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است.