قهوه یکی از نوشیدنیهای جهانی است که ترکیباتش هم در فصول سرد و هم در فصول گرم سال طرفداران زیادی دارد. کافئین موجود در قهوه احساس سرحالی و شادابی به شما میدهد و انرژی بدن را برای انجام فعالیتهای روزانه و یا فعالیتهای ورزشی چندبرابر میکند. ترکیب قهوه با شیر، آب، خامه، شکلات، کارامل و… و میزان ترکیبات آنها نوشیدنیهای جذاب و جدیدی ایجاد میکند که به صورت گرم و سرد سرو میشوند.
ماژرول، یکی از بهترین کافه رستورانهای مهرشهر کرج انواع نوشیدنی سرد با قهوه و همچنین نوشیدنیهای گرم را در منوی خود جای داده است؛ برای آشنایی بیشتر با این ترکیبات هیجانانگیز دستورات آنها را در ادامه آوردهایم.
آیس لته انتخاب همیشگی
آیس لته همیشه یکی از گزینههای پرطرفدار در کافههاست که به راحتی میتوانید با مواد اولیه کم و در مدت کوتاه تهیه و نوش جان کنید. ترکیبات اصلی این نوشیدنی خنک شیر و قهوه است که برای تهیه آن باید به ترتیب مراحل زیر را انجام دهید:
قهوه دمی سرد: ۱ فنجان
شیر سرد: نصف فنجان
شکر: به میزان دلخواه
مدت زمان آماده سازی: ۵ تا ۱۵ دقیقه
ابتدا قهوه را به صورت دمی یا فوری آماده کنید. قطعا با قهوه دم کرده طعم بهتری دریافت میکنید؛ اما اگر عجله دارید تا یک نوشیدنی خنک و سریع آماده کنید از حل کردن دو قاشق مربا خوری قهوه فوری در آب سرد کمک بگیرید. شیر و شکر را ترکیب کرده و به همراه یخ خرد شده فراوان به ترکیب اضافه کنید. برای تزئین این نوشیدنی سرد با قهوه میتوانید از مقداری پودر قهوه یا دانههای قهوه استفاده کنید.
بیشتر بخوانید: بهترین کافه کرج
ترکیب فوقالعاده قهوه و شکلات در آیس موکا
طرفداران شکلات و ترکیبات شیرین از این نوشیدنی سرد با قهوه استقبال زیادی میکنند. آیس موکا هم یک طعم جذاب از ترکیب قهوه و شکلات است که به شیرینی روزهای گرم تابستان اضافه میکند. برای تهیه این وعده هیجانانگیز مراحل زیر را دنبال میکنیم:
- قهوه دمی سرد: ۱ فنجان
- شکلات ذوب شده: ۱ قاشق غذاخوری
- شیر سرد: نصف فنجان
- وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری
- شکر: به میزان دلخواه
موکا به شیرینی مطلوبش معروف است؛ بنابراین مقدار شکر را نه زیاد و نه خیلی کم در نظر بگیرید. شکر و وانیل و شیر سرد را باهم ترکیب کنید و در لیوان سرو بریزید. مقداری یخ خرد شده اضافه کرده و سپس به ترتیب شکلات و قهوه را به ترکیب اضافه کنید. برای سرو میتوانید از سیروپ شکلات، خامه فرم گرفته و یا خردههای شکلات و قهوه استفاده کنید.
بیشتر بخوانید: انواع قهوه هاو تفاوت های آنها
فراپاچینو خنکترین نوشیدنی سال!
اگر در یک روز گرم تابستانی نیاز به ریکاوری داشتید حتما فراپاچینو را امتحان کنید. ترکیبات این نوشیدنی سرد با قهوه فوقالعاده است! فراپاچینو یکی از انواع فراپهها است که از ترکیب فراپه و کاپوچینو به دست میآید. فراپه از ترکیب مواد اولیه یخ زده شده تهیه میشود. در ادامه طرز تهیه فراپاچینو را آوردهایم:
یخ: ۲ فنجان
قهوه تلخ: یک چهارم فنجان
شیر: نصف فنجان
سس شکلات: ۱ قاشق غذاخوری
شکر: ۳ قاشق غذاخوری
خامه فرم گرفته: به مقدار لازم
شیر و شکر و سس شکلات را ترکیب کرده و داخل فریزر قرار دهید. اجازه ندهید ترکیبات کاملا یخ بزنند. به حد میانی که رسید خوب میکس کنید تا ترکیبی شبیه به یخ در بهشت دریافت کنید. مواد را داخل لیوان سرو ریخته و سپس قهوه را اضافه کنید. برای تاکید بیشتر بر خنکی نوشیدنی میتوانید از خردههای یخ نیز استفاده کنید. شکلات خرد شده و خامه فرم گرفته برای تزئین مناسب هستند. اگر دوست دارید میتوانید یک اسکوپ بستنی هم به نوشیدنی خود اضافه کنید.
بیشتر بخوانید: بهترین کافه رستوران در مهرشهر
قهوه کلد برو ساده و سریع
کلد برو یک ترکیب خیلی قوی از قهوه است که با آب سرد عصارهگیری میشود؛ البته غلظت و میزان قوی بودن این نوشیدنی به عوامل زیادی مانند نوع قهوه مصرفی بستگی دارد. به طور کلی در این نوع عصارهگیری از قهوه کافئین بالایی جذب خواهید کرد. اگر به کافئین حساسیت دارید حتما در انتخاب نوع قهوه خود دقت کنید. در ادامه مراحل تهیه این نوشیدنی سرد با قهوه را آوردهایم:
- قهوه آسیاب شده: یک قاشق غذا خوری
- آب سرد: یک لیوان
حتما از قهوه با آسیاب درشت استفاده کنید. مقدار لازم قهوه را با آب سرد کاملا مخلوط کرده و درب ظرف را ببندید. بین ۱۲ تا ۱۸ ساعت داخل یخچال نگهداری کنید. پس از آن نوشیدنی خود را به وسیله کاغذ صافی یا فرنچ پرس صاف کنید. این ترکیب کاملا غلیظ است و میتوانید هربار برای مصرف خود مقدار دلخواه را با شیر سرد یا آب ترکیب کنید.
آیس کارامل ماکیاتو ترکیب بهشتی
کارامل طعمی دلنشین است که در تمامی دسرها و نوشیدنیها میتواند جذابیت نوشیدنی شما را چند برابر کند. آیس کارامل ماکیاتو هم از آن دسته نوشیدنیهایی است که انتخاب شما را در کافهها سخت میکند. برای تهیه این نوشیدنی سرد با قهوه خوشمزه مراحل زیر را طی میکنیم:
- قهوه دمی سرد: نصف فنجان
- شیر سرد: ۱ فنجان
- سیروپ کارامل: یک قاشق غذاخوری
- شکر: به میزان دلخواه
ابتدا لیوان سرو را تا نصف یخ خرد شده پر کنید سپس ترکیب شیر و شکر را اضافه کنید. به ترتیب کارامل و قهوه را داخل لیوان بریزید. برای سرو و تزئین میتوانید از سس کارامل اضافی و خامه استفاده کنید.
مشاهده منو ماژورل
در نهایت
بسیاری از سفارشهای کافهها به نوشیدنیهای ترکیبی از قهوه تعلق میگیرد که ما نیز در این مطلب به چند مورد از محبوبترینها اشاره کردیم. کافه رستوران ماژورل یکی از بهترین کافه رستورانهای مهرشهر کرج در تلاش است تا با ارائه خدمات با کیفیت اوقات خوشی را برای شما و عزیزانتان رقم بزند.